De Bende viert haar eerste verjaardag

Vandaag blazen we ons eerste kaarsje uit! Op 3 november 2016 lanceerden we onze allereerste podcast, waarin we het over Here I Am hadden van Jonathan Safran Foer. 20 afleveringen later hebben we al veel bijgeleerd, veel taart gegeten en thee gedronken en vooral heel veel genoten van al dat babbelen over boeken.

Vanaf vandaag kan je ook hier terecht om onze podcasts te beluisteren, te lezen over boeken en alles te vinden waar we al babbelend naar verwijzen. Geen idee wat een podcast is en hoe je ze kan beluisteren? Lees zeker de pagina Over Podcasts eens.

En wil je een gezicht plakken op de onze engelenstemmen, lees dan Over de Bende. Daar geven we al onze geheimen prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s