BONUS: onze tips voor je kerstlijstje

Net op tijd voor de feesten, delen Sara en ik onze strategieën om goede boeken te kiezen. Dat doen we zowel on- als offline en de grootste truc? Spread the joy en laat mensen gewoon weten hoeveel je van boeken houdt. Dan weten ze je te vinden voor hun boekenclub, om te vertellen over dat ene boek dat hun leven veranderd heeft of vragen ze vast ook eens jouw mening. Links naar profielen uit de podcast, vind je hieronder.

E2248787-768D-43BF-B9B6-05ECB22EBE28.JPG

Goodreads is waar we bijhouden welke boeken we willen lezen, waarin we momenteel gezogen zijn en welke boeken we al verorberd hebben. Je vindt onze profielen hier: Trees / Sara.

 

Onze favoriete accounts op Instagram vind je hier:

View this post on Instagram

Happy Saturday! Last night, I finished this adorable read from @thenovl called INSTRUCTIONS FOR A SECONDHAND HEART. #lbypartner . This story is about a boy named Jonny who needs a heart (physically) and was finally granted one. However, after receiving the heart, Jonny needed to find out the donor and their life and that’s when he meets Neve, the sister to his heart donor. . You also get to read from Neve’s POV as she tries to cope with the loss of her brother. Of course there is love and hard conversations about Jonny’s past. . It’s not a holiday book, but the story is cute and there are some illustrations throughout because Jonny is an artist. It does get heavy with death and grief and loss themes, but it’s also lighthearted and fun if you need a break from reality. . . . #bookstagram #bookish #bookblogger #currentlyreading #bookphoto #bookphotography #booksandbeans #booksandtea #igreads #booksofinstagram #simonereads #coffeenclothes #booknerd #bookworm #booklove #booklover #winterreads #badassbookbabes #amreading #culturetripbooks #instructionsforasecondhandheart #tamsynmurray

A post shared by Simone (@simoneandherbooks) on

Onze eigen Instagram vind je hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s