De Bende gaat naar Watou. Kom je ook?


De zomer komt eraan, dat hoeven we je niet meer te vertellen. Plakkerige hitte, liters ijsthee en de eeuwige zoektocht naar schaduw zijn gelukkig de ideale omstandigheden om bergen boeken te lezen. Daarom pakken wij onze favoriete romans in onze valies en trekken naar Watou. Daar wentelen we ons in Saudade – het thema van het kunstenfestival – en delen we onze titels onder het genot van een stukje taart.

Wil jij er bij zijn? Noteer zondag 14 juli dan alvast in je agenda! We bazelen twee keer over het genot van zomerliteratuur. Een keer om 14u30 en een keer om 16u30. Inschrijven hoeft niet. Gewoon een ticket kopen voor Kunstenfestival Watou en ons eventueel via Facebook laten weten of je komt (dan voorzien we genoeg taart). Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s