Watou – wat leuk!

Afgelopen zondag was een hoogdag voor onze bende! Wij waren uitgenodigd om tijdens Kunstenfestival Watou te komen doen wat we het liefste doen: babbelen over boeken, mét een stukje taart. 

Wie Kunstenfestival Watou niet kent: in juli en augustus kan je in één van de charmantste dorpen van de Westhoek verschillende tijdelijke installaties gaan bekijken en vaak ook een lezing of performance meepikken. Als je er nog niet geweest bent, raden we je zeker aan er een daguitstap van te maken!

Processed with VSCO with al3 preset

Daar hadden wij zondag helaas geen tijd voor, want wij moesten het natuurlijk hebben over boeken. We namen een hele stapel mee, in het thema van het Kunstenfestival dit jaar, Saudade, en konden daar twee keer een dik halfuur over vertellen. Daarbij mochten we heel wat lieve mensen verwelkomen met een stuk taart, leestips voor de zomervakantie en af en toe een flauwe mop (we zijn maar mensen).

Voor wie er niet kon bij zijn, of er wel bij was maar even wegdroomde, die twee podcasts komen over de zomer natuurlijk online! Misschien kan je ze beluisteren terwijl je door het pittoreske Watou wandelt? 

2 gedachten over “Watou – wat leuk!

  1. Oh, dat heb ik gemist! Als er volgend jaar een nieuwe editie komt, ben ik er graag bij.
    Watou is voor mij een beetje nostalgie, want ik heb er mijn kleuter- en lagereschoolperiode doorgebracht :-).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s