De Bendes eindejaarslijstje 2019

Terwijl we allebei onder een dekentje lagen te lezen, vielen de laatste blaadjes van de kalender en goot iedereen zijn boekentips in een eindejaarslijst. Het was bijna aan ons voorbij gegaan, maar gelukkig schudden enkele alerte leden van de boekenclub ons wakker. De boeken waar we gek op waren in 2019 kwamen in een lijstje terecht én we verzamelden ook de favoriete boeken van onze Instagram-volgers. Onderaan deze pagina vind je ze verzameld in een handige afbeelding om meteen te bewaren op je Pinterest-board. Hou je notitieboekje klaar en noteer alvast deze voor het volgende leesjaar:

Eindejaarstips van de Bende van het Boek:

Klassiekers

Nederlandstalig

Internationaal

Eindejaarstips van onze belezen Instagram-volgers

Een gedachte over “De Bendes eindejaarslijstje 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s