#120 De Bende tipt gevoelige maar sterke personages

In deze ietwat langere aflevering (we praten een uurtje vol) bespreken Trees en ik 4 romans en 1 non-fictieboek waarin telkens gevoelige maar bijzonder sterke personages voorkomen. Ook het non-fictieboek dat Trees las (Stil, de kracht van introvert zijn in een wereld die niet ophoudt met kletsen van Susan Cain) wijst er ons op dat het helemaal niet zo logisch is dat de wereld gericht is op extraverten want we kunnen allemaal even sterk in onze schoenen staan.

Boeken van dienst zijn:

De overlevenden van Alex Schulman, Matrix van Lauren Groff, De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh, Stil, de kracht van introvert zijn in een wereld die niet ophoudt met kletsen van Susan Cain en Open Water van Caleb Azumah Nelson.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s