#30 De Bende, Ellen en ons eerste auteursinterview

Gezellig onder elkaar een boek bespreken van een auteur die te bekend is om onze podcast te beluisteren of gewoon al veel te lang dood is, is één ding. Een auteur interviewen in levende lijve over een vers verschenen debuut? Het is iets anders, maar we hebben het toch aangedurfd. Tijdens het Memento-festival in Kortrijk ging Trees in gesprek met Ellen Verstrepen over haar roman Oker en de dingen des levens.

Ellen bleek gelukkig zo sympathiek als we haar altijd al vermoed hadden en er was gespreksstof genoeg. In het interview dat je kan beluisteren in podcast #30 leest ze enkele fragmenten voor en hebben we het over schrijven, lezen en debuteren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s